Bach bloesem therapie

Iedereen weet dat je van nare emoties “niet prettig in je vel “gaat zitten.

Waarom wachten totdat ze je opbreken en je er letterlijk ziek van wordt?

Zodra je emotioneel uit balans bent, door wat dan ook, dan kun je door toepassing van de Bach bloesem remedies de gemoedstoestand op een zachte, effectieve manier verhelpen. Waardoor je je al snel weer een stuk beter voelt. En wie wil dat niet? Dr.Edward Bach zag stemmingen als een hulpmiddel bij het achterhalen van de emotionele oorzaak van een ziekte. Hij bestudeerde het gedrag en de stemmingen van mensen en kwam tot de conclusie dat er zeven verschillende emoties zijn waar mensen last van kunnen hebben. Op deze zeven stemmingen vond hij 39 bloesem remedies! Deze remedies kunnen zonder schadelijke bijwerkingen worden ingenomen naast evt. medicijnen die door de arts zijn voorgeschreven. De Bachbloesems zijn niet bedoeld ter vervanging van een reguliere medische behandeling.

Bach bloesem therapie is er om je emoties weer in  balans te brengen. Het corrigeert  je gemoedstoestand op een zachte, maar effectieve manier. Waardoor je jezelf al snel weer een stuk prettiger voelt.

Als voorbeeld de walnoot: Deze remedie helpt kinderen zich aan te passen bij veranderingen, ze komt met name van pas bij het bereiken van belangrijke mijlpalen, zoals bij het tanden krijgen, voor het eerst naar school gaan, verhuizing, puberteit enz. Dit zijn een aantal momenten waarop de walnoot zijn ondersteunende  kwaliteiten laat zien.

Kies je voor deze milde vorm van therapie dan kun je ook bij mij een afspraak maken.