Meer over wie ik ben

Ik, Jolanda, heb veel kennis opgedaan met het omgaan met kinderen. 
Als kind deed ik oppaswerk bij mijn buurkindjes. Waardoor ik de kinderverzorging in gegaan ben, na het behalen van mijn diploma KVJV.
Na bepaalde tijd ben ik verder gegaan in de verzorging door in de wijk naast de wijkverpleging mezelf in te zetten voor hulpbehoevende ouderen.
In die periode heb ik mijn diploma Sociale Psychologie behaald. Een waarvan ik nog steeds de vruchten pluk. 

Toch bleven kinderen mijn aandacht trekken, op school bij mijn eigen twee kinderen (nu 21 en 23 jaar) werd ik overblijf- lees moeder en was ik lid van de ouderraad. 

Nadat de basisschool periode voor mijn kinderen ten einde was, ben ik gestart als gastouder thuis bij een gezin. 
Eerst via de kinderopvang in Rijswijk en nu particulier bij twee gezinnen in Den Haag. Waar ik de ouders ondersteun in opvang en een onderdeel in de opvoeding. Het betreft hier vier meisjes in de leeftijd van 5, 7 en twee van 9 jaar. Wat ik mooi vindt aan deze vier meisjes zijn de verschillende kindbeelden, die ze laten zien. Dit inzicht heb ik d.m.v. mijn opleiding verkregen en dit wil ik graag delen met ouders. Zodat zij hun kind nog beter begrijpen. 

Mijn diploma tot holistisch kindercoach heb ik behaald bij de Regenboog Academy in 2017.

 Ik heb genoten van de studie en mijn mede studenten vooral veel van elkaar- en over mijzelf geleerd. Waardoor ik nog beter in staat ben anderen te helpen. 

In september 2018 heb ik de cursus Happy Kids Massage gevolgd en ik ben nu trainster bij deze mooie organisatie.